ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMEEN

Atelier Jeanet Kuiper, gevestigd te Heemstede, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 32147241. In de webwinkel worden handgemaakte sieraden verkocht van eigen ontwerp. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen in de webwinkel.

PRODUCTEN

De producten in de webwinkel worden zo nauwkeurig mogelijk afgebeeld en omschreven. De afmetingen van de handgemaakte producten (in millimeters en centimeters) zijn zo nauwkeurig mogelijk maar omdat het een handgemaakt product is, kan het geleverde product hiervan afwijken. Alle aanpassingen in prijs en uitvoering van het product zijn voorbehouden en kunnen zonder aankondiging worden doorgevoerd. De aangeboden producten voldoen aan de vermelde specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.

BESTELLING

Na ontvangst van een betaling wordt de bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Betaling kan onder andere via iDEAL of door het overschrijven op bankrekeningnummer NL53 INGB 0004 5533 13 t.n.v. Atelier Jeanet Kuiper te Heemstede.

ANNULEREN

Indien u een bestelling wilt wijzigen of annuleren dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen via het contactformulier. Reeds verzonden bestellingen kunnen niet meer worden geannuleerd.

LEVERING

De bestelling zal worden verzonden naar het adres dat door de klant is opgegeven. Extra kosten die ontstaan door een onjuist opgegeven adres zijn voor kosten van de klant. Atelier Jeanet Kuiper kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten en eventuele vertragingen bij de postdiensten.

LEVERTIJDEN

De levertijd is afhankelijk van de voorraad en of het product op maat voor de klant wordt gemaakt. Producten die op voorraad zijn, worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van betaling verzonden. Voor producten die op maat worden gemaakt, of in overleg naar persoonlijke specificaties, gelden afwijkende levertijden die bij bevestiging aan de klant worden gemeld.  Zodra een bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van verzending.

RUILEN EN RETOURNEREN

Mocht u, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met uw bestelling neem dan binnen zeven werkdagen contact op via het contactformulier. Na overleg kan de zending worden geretourneerd in de originele verpakking, precies zoals u het sieraad heeft ontvangen – dus ongedragen en onbeschadigd. Het aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen aan u teruggestort, de retourkosten van (verzekerde) verzending zijn voor uw eigen rekening.

Let op: Vrijwel alle artikelen in de webshop worden op maat gemaakt. Artikelen die op maat zijn gemaakt of in overleg worden ontworpen en gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Indien een op maat gemaakt artikel onverhoopt niet geheel naar wens is, neem dan contact op met Jeanet voor overleg. 

© 2010 - 2024 Atelier Jeanet Kuiper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel