Het werk dat in de webwinkel te koop is, wordt naar maat en op bestelling en veelal in overleg gemaakt. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en of het product op maat of naar wens wordt gemaakt. Voor al mijn sieraden geldt dat ik ze speciaal voor je maak, het sieraad op de foto is dus niet dezelfde dat ik aan je lever, maar wel hetzelfde ontwerp. Alle producten worden geleverd in een geschenkverpakking, klaar om te geven en ontvangen.

Vragen over de levertijden van een sieraad of en het maken van een sieraad op maat? Mail mij dan via `contact`.

Fairtrade goud en zilver

Ook ik vind het belangrijk om te werken met verantwoord gedolven materialen. Het goud en zilver dat ik gebruik voor het maken van sieraden komt uitsluitend van leveranciers die het Convenant Verantwoord Goud hebben ondertekend voor het aankopen uit verantwoorde bronnen: https://www.imvoconvenanten.nl/~/media/files/imvo/gold/iedereen-aan-het-verantwoord-goud.ashx en www.internationalrbc.org. Bovendien komt het metaal dat wordt gebruikt voor ruim 99% uit gerecycled goud en zilver. 

Atelier Jeanet Kuiper is geregistreerd bij Max Havelaar als goudsmid en ik kan mijn sieraden op verzoek maken in Fairtrade goud. 

 

© 2010 - 2019 Atelier Jeanet Kuiper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel